margareta k

A csoportunkban 22 kisgyermekkel büszkélkedhetünk. Vegyes életkorúak, 8 nagycsoportos, 9 középsős, és 5 kiscsoportos csemetével éljük az óvodáskor vissza nem hozható élmény dús napjait. 1 kisgyermek érkezett bölcsődéből, a többi családból került ki. Nemek szerinti megosztás: 11 fiú, 11 kislány. A csoport gyermekei közül 1 középsős kislány Kecskemétről jár hozzánk. 1 gyermekünk halmozottan hátrányos helyzetű, egy gyermek pedig SNI státuszú. A nagyobbak nagy szeretettel fogadták az újonnan érkező kis társaikat, akik könnyen beilleszkedtek, elfogadták csoporttársaikat és otthonosan mozognak a Margaréta csoportban.


Nagyon szeretnek játszani, mozogni, tornázni, sok mozgásos, gyógytesis játékot ismernek. Szívesen kirakóznak, kézműveskednek, különböző kézműves technikákat sajátítanak el. Kreatívan építenek. Szeretik a dalos és mozgásos játékokat. Nagyon érdeklődőek minden iránt. Nyitottak a természet szépségeire, szívesen sétálnak, kirándulnak, gyűjtögetnek. Kihasználva a Tőserdő, és a Holt Tisza közelségét, minden évszakban elmegyünk oda, és megcsodáljuk annak szépségét, nyugalmát. De nap, mint nap kiemelt figyelmet fordítunk a környezettudatos magatartás alakítására. A játék, a felkínált tevékenységek, a séták, kirándulások során érzelem dús élményekhez, cselekvéssel szerzett tapasztalatokhoz jutnak gyermekeink.


Örülünk, ha minden nap mosolyogva érkeznek a szülők, és a gyermekeik. Továbbra is törekszünk a vidám, családias, nyugodt légkör megtartására, hogy a mindennapok jókedvűen, derűsen, felszabadultan teljenek el, mindenki számára.

 

      

 

tehetsegprogram

tamogataskezelo

emberieroforras1