A 2017/2018-as nevelési évben már második esztendeje kiemelten törődünk óvodánk udvarainak fejlesztésével. Az udvari játékaink bővítésére törekszünk, és arra, hogy minden udvari játékunk megfeleljen a játszótéri eszközök biztonságosságáról szóló 78/2003. (XI. 27.) GKM rendelet módosításáról szóló 7/2012. (IV. 18.) NGM rendeletnek.

Továbbra sem mondhatunk le arról a célunkról, hogy a játszóudvarok füves területeit felújítsuk, és automata öntözővel lássuk el. Célunk eléréséhez megnyertük az önkormányzat, a Szülői Szervezet és a Lakiteleki Óvodáért Alapítvány és a Mercédesz gyár támogatását. Az elmúlt nevelési évben az alábbi fejlesztéséket végeztük.

 

Régi ovi Új ovi
Szülői szervezet     402.000.- Ft
Homokozó + +
Virágláda +
Udvari játékra FAIR TRADE + +
Kerékpárút +
Alapítvány 1.004.000.- Ft
Fészekhinta+ütéscsillapítás + +
Udvari játékra FAIR TRADE + +
Mercédesz        1.545.750.- Ft
Rézsútos függeszkedő +
Perik erőd +
Udvari játékra FAIR TRADE + +
Önkormányzat (saját költségvetés)
Kispadok felújítása +
Sziklakert és kerti tó áthelyezés, kertalakítás +
Kerítés felújítás +
Játékok felülvizsgálata + +

 

EFOP 3.9.2.-16 Humán kapacitások fejlesztése térségi szemléletben – kedvezményezett térségek címmel az önkormányzat által összeállított pályázatban is megjelenik udvarfejlesztési törekvésünk. Sikeres pályázat esetén 6 db homokozó asztallal, 1db Góbé-2 lengőhintával és 2 db fa csúszdaállvánnyal bővül óvodánk udvara, mintegy 700 ezer Ft. összegben.

                                                                                                       Köszönjük a támogatásokat!

 

      

 

tehetsegprogram

tamogataskezelo

emberieroforras1