Tisztelt Lakitelekiek!  

A Lakiteleki Óvodáért Alapítványt l993-ban az óvoda dolgozói alapították, azzal a céllal, hogy segítsék az óvodába járó gyerekek sokoldalú személyiség fejlesztését.

Az Alapítvány évek óta az önök támogatásával, - melyet ezúton is köszönünk – hozzájárult az óvoda tárgyi felszerelésének javításához: az oktatástechnikai eszközök fejlesztéséhez, óvodánk udvarának korszerűsítéséhez.

Ebben az évben a legfőbb törekvésünk, olyan óvodai játszó udvar megteremtése, mely minden tekintetben megfelel az új biztonsági szabványoknak, ugyanakkor fejleszti a gyerekek testi képességeit és sok-sok örömet szereznek azzal, hogy szépek, esztétikusak.

 A Lakiteleki Óvodáért Alapítvány közcélú alapítvány.

Ha Ön céljainkat támogatni szeretné, a Lakiteleki Takarékszövetkezetnél vezetett 52000018-13100052 számú számlára történő befizetéssel teheti meg.

Kérjük mindazokat, akik a múltban vagy a jelenben kötődnek óvodánkhoz, vagy céljainkat támogatásra érdemesnek tartják, személyi jövedelemadójuk 1%-ának felajánlásával, vagy az alapítvány számlájára befizetett összeggel továbbra is támogassák alapítványunkat,                                     

Adószámunk: 18341618 –1-03

Kedves Szülők!

Önökhöz külön kérésünk, hogy segítsék ismertté tenni az alapítvány adószámát. Úgy hallottuk, sokan nem tudják kinek ajánlják fel az 1%-ot, vagy nem is törődnek a felajánlással. Az adót így is, úgy is be kell fizetni, természetesen se többet, se kevesebbet. Miért ne ajánlják fel olyan nemes célra, mint az óvodánk udvari játékainak fejlesztésére. Kérjük, adják át a adószámunkat munkatársaiknak, rokonaiknak, szomszédoknak.

Tisztelettel várjuk támogatásukat és adójuk 1%-át felajánlását.

Köszönettel:

Kakóné Gál Andrea                Sütő Lászlóné .

kuratórium elnöke                  óvodavezető

      

 

tehetsegprogram

tamogataskezelo

emberieroforras1